Blikkenslager

Alt inden for blikarbejde

De danske vejrforhold med hyppig blæst og regn slider på boligens facader og overflader. Det er facaderne som holder os tørre og varme inde i boligen, derfor er det også vigtigt at tænke på, hvordan vi beskytter dem. Det er bl.a. vigtigt at få lavet tætte inddækninger og facadebeklædninger samt en effektiv regnvandsafledning, der fører al vand og sne væk fra boligen. På den måde sørger du for, at din bolig får den længste levetid muligt, samt undgår risici for store skader og reparationsregninger.

Det er vigtigt at have styr på sit blikarbejde. Hvis blikarbejdet er gjort utilstrækkeligt, så kan det blive en dyr omgang for boligejeren. Hvis vand trænger ind i konstruktionen, kan det betyde store vand- og fugtskader i huset. Derfor anbefaler vi, at man får en professionel blikkenslager til at stå for reparationer, udskiftninger eller opsætninger. Hos VVS Østerbro har vi autoriserede blikkenslagere, der kan løse alt inden for blikarbejde. Vi garanterer løsninger, som kan stå imod de danske vejrforhold, så længe som muligt. Skal du have udskiftet eller repareret tagrender, tag eller facader, så kan vores erfarne blikkenslagere også klare dette. Vi kan bl.a. ordne de stoppede nedløbsrør eller ordne tagrenderne, hvis de er fyldte eller utætte.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs østerbro blikarbejde inddækning kvist

Ny holdbarhedsdato på boligen

Med en ny tag- og facadebeklædning eller reparation af det gamle, kan du give din bolig en fornyet holdbarhedsdato. Vind og vejr sætter desværre sine spor på tag og facader. Med en ny beklædning får dit hjem ikke kun en forlænget holdbarhedsdato, men også et opfrisket udseende. Boligens ydre er det første man ser, når man ser et hus, derfor er udseendet af ens hus vigtigt for mange mennesker. Hos VVS Østerbro har vi specialiseret os i tag- og facadebeklædninger, så vi bedst muligt kan løse kundens behov og stilistiske krav. Vi kan levere et stort udvalg af materialer. Både standardløsninger som fliser og eternit, og moderne løsninger såsom zink- kobber og stålplader. Har du brug for hjælp til at udvælge materialer? Kontakt os gerne og få en snak med en autoriseret blikkenslager.

Tætning af tag

Inddækninger er nok en lille del af den visuelle del af bygningsfacaden, men ikke desto mindre en vigtig del af vedligeholdelsen af boligen. Inddækninger sørger vi, at taget holdes tæt, så der ikke kommer regn og sne i tagkonstruktionen. Dette forlænger dine byggematerialers levetid og dermed også boligens levetid. På den måde er der størst chance for at undgå svamp, råd og fugtskader i huset og også undgå dyre reparationer. Inddækninger skal laves alle steder, hvor to eller flere bygningsdele mødes på taget. Derfor skal der for eksempel laves inddækninger af skotrende, murkorne, skorstene og kviste for at nævne nogle af de mest almindelige.

vvs østerbro blikarbejde taginddækning
vvs østerbro blikarbejde regnvandsafledning

Regnvandsafledning, tagrender og nedløbsrør

Med den hyppige regn i Danmark er det essentielt at investere i tagrender, nedløbsrør og regnvandsafledning. Hvis regnen ikke ledes væk fra taget og boligen, kan det have konsekvenser som eksempelvis store fugt- og vandskader i boligen, samt dyre reparationsregninger. Hos VVS Østerbro leverer og monterer vi et bredt udvalg af regnvandsafledning, tagrender og nedløbsrør. Det er blevet populært at have tagrender osv., som også bidrager til boligens æstetik og stil. Det kan bl.a. være indvendige eller udvendige tagrender, samt materialer som plast eller metal. Disse muligheder gør også, at der er noget for ethvert budget, så alle boliger kan sikres mod regnvejr.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud