Ventilation

Ventilation er godt for indeklimaet

Det er vigtigt at have god ventilation i boligen – især i nyere boliger. Nye boliger er tæt isoleret, så der ikke siver luft ud gennem sprækker, små åbninger eller utætte vindueskarme. Det er godt for rigtige mange ting, bl.a. husets energiforbrug og klimaet, men det gør også, at ventilation er vigtigere end nogensinde før. Indeklimaet har brug for at få tilført frisk luft. Det gælder især, hvis rummet bliver udsat for dampe og vand f.eks. køkken og badeværelse. I flere boliger har badeværelset ikke et vindue, derfor er der ikke en naturlig løsning på at lufte ud.

Hos VVS Østerbro leverer vi en bred vifte af ventilationsløsninger til hjemmet og erhvervsejendommen. Ventilation er nemlig både vigtigt derhjemme og på arbejdspladsen. Et godt indeklima holder beboerne og de ansatte raske og mere produktive. Udluftning er også sundt for boligen, da risikoen for svamp-, råd- og fugtskader formindskes. Nogle af de ventilationsmuligheder, man kan vælge mellem, er blandt andet inden for køling, udsugning eller aircondition. Det kan være ventilationsløsninger som varmepumper, udsugningsanlæg eller ventilationsanlæg. Vi leverer og installerer alle løsninger til konkurrencedygtige priser. Tag fat i os og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud, og hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig og din ejendom.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs østerbro ventilation sundt indeklima

Indeklima - hvorfor er det vigtigt?

Et godt indeklima er essentielt for vores helbred. En måde man kan få et sundt indeklima på, er ved at lufte ud – gerne 3-4 gange om dagen. De fleste mennesker ved godt, at man bør lufte ud, men i den travle hverdag er det ikke altid det bliver gjort. Det kan derfor være smart at få et ventilationsanlæg, som automatisk klarer udluftningen i ejendommen. Det er der mange fordele i. Det gør, at man formindsker risikoen for fugtskader, hovedpine og tørre slimhinder. Udover at man slipper for dyre fugtreparationer, så kan det også give besparelser på elregningen. Tung vandholdig luft tager nemlig længere tid og mere energi at opvarme, derfor er ventilation med til at reducere energiforbruget.

Service på din nuværende ventilation

Hos VVS Østerbro kan vi udover installation af nye ventilationsløsninger også servicere din nuværende ventilation. Vi tilbyder bl.a. servicering af ventilationsanlæg, ventilator og spjæld. Når vi alligevel er der, så giver vi også gerne løsningsforslag til, når til gamle ventilationsanlæg skal skiftes ud eller renoveres. Ventilationskanalerne skal renses efter 4-6 års drift, da de bliver tilsmudset af støvpartikler fra luften. Det nedsætter kanalernes virkning, så du ikke længere får det optimale ud af din ventilation. Det skal dog bare renses, og så er den i tiptop stand igen. Lav en serviceaftale med os, så garanterer vi, at du får den bedste driftsøkonomi på din ventilation.

vvs østerbro ventilation plan
vvs østerbro ventilation gulvrist

Bæredygtige løsninger

De seneste år har bæredygtige løsninger været i fremgang. En populær løsning er et varmegenvindingsanlæg. Det er en grøn løsning fordi, anlægget genvinder og genbruger varmeenergien, som allerede eksisterer i luften. Der skal derfor ikke bruges penge eller energi på at danne energien. Det giver også besparelser på el- og varmeregningen i det lange løb. Et varmegenvindingsanlæg tager varmen fra luften i huset og bytter det ud med den friske luft udefra. Derved bliver boligen ventileret, og der bliver skabt et godt indeklima.
Løsningen er rigtig god, hvis du lider af astma, hovedpine eller allergier. Anlægget kan også filtrere partikler som pollen i luften, så det ikke kommer ind.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud