Varme

Varmeløsninger og varmeoptimering

VVS Østerbro leverer og installerer en bred vifte af varmeløsninger. Vi er eksperter i varmekilder og optimering af varme, så når det gælder din varmeløsning, er du trykke hænder hos os. Vi skaber varmeresultater, der er optimale for kunden og kundens bolig. Alle boliger er forskellige. For nogle boliger er det billigst at have fjernvarme, mens andre kan få meget glæde og gavn ved at skifte til en mere bæredygtig løsning. Uanset om det er privat boliger eller erhvervsejendomme, så kan vi finde den bedste varmekilde – både ift. pris og funktion. For at gøre dette, sender vi naturligvis vores folk på efteruddannelse jævnligt, så de altid er up-to-date med de nyeste materialer, metoder og udvikling inden for varmeløsninger. Vores autoriserede VVS’ere kan tilpasse varmeløsningerne, så de passer til kundens individuelle ønsker og behov.

Populære og moderne løsninger i dag er de bæredygtige løsninger. Det er godt for miljøet, men også for pengepungen. Bæredygtige varmekilder giver også besparelser på el- og varmeforbruget, som på længere sigt kommer til at betale sig. Vi vil gerne give en hånd med mod klimaforandringerne, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af bæredygtige løsninger. Vi kan bl.a. levere solvarme, jordvarme og varmepumper. Vi kan også hjælpe med at varmeoptimere din nuværende varmekilde, så du får den optimale varme ud i boligen.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs østerbro varme luft-til-luft varmepumper

Fordelene ved en varmepumpe

Varmepumper er én af de populære bæredygtige løsninger. De fås som luft-til-luft, vand-til-luft og jord-til-luft pumper. Alle pumperne bruger dog stort set samme princip om varmegenvinding. Varmegenvinding er, når man tager varmen fra én ting, og genvinder og genbruger det i husstanden. Forskellen på pumperne er, hvilke omgivelser de genvinder fra; Vand, luft og jord. Måden den overfører varmen fra et medie til et andet er via varmevekslere. Fordelene ved dette er, at det er en bæredygtig løsning, som er god ved miljøet. Derudover er det også en energioptimerende løsning, da varmepumper ikke behøver at danne energien selv. I stedet genbruger den energien, som allerede eksisterer. Dette sparer dig også penge på el- og varmeregnskabet.

Gem radiatoren med en radiatorskjuler

Radiatorer er ofte store og svære at overse i et rum, men de kan også være svære at undvære. Man kan give sine radiatorer en opfrisker med en flot radiatorskjuler. Det er en nem og æstetisk løsning, som kan løfte udseendet af boligen i høj grad. Hos VVS Østerbro skræddersyer vi gerne løsninger, så de passer ind i målene på dit hjem, samt matcher din stil. Hvis termostaterne skal justeres eller radiatoren skal repareres eller skiftes ud, så kan vi også være behjælpelig med dette. Det vigtigste for os er, at du får det optimale varme ud af din varmeløsning.

vvs østerbro varme radiatorrør
vvs østerbro varmepumpe installation

Gør din opvarmning grønnere

Bæredygtige varmeløsninger er i fremgang og det er der en god grund til. Det kan i mange husstande betale sig i det lange løb at udskifte den gamle varmekilde med en grøn opvarmningsløsning. Det gode er, at det kommer hverken til at betyde mere arbejde for dig eller for pengepungen. Bæredygtige løsninger er nemlig ikke kun gavnlige for miljøet, de er også gavnlige for dig. Løsningerne genbruger energi, som allerede findes, derfor bliver der ikke brugt penge på at danne energien. Det giver besparelser på strøm- og varmeforbruget. Derfor kan man se det som en investering. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud