Sanitetsteknik

Skal du have nyt badeværelse?

Hos VVS Østerbro er vi eksperter i sanitetsteknik. Vi ser nemlig badeværelset som et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er ofte det første rum man går ind i, når man står op, og det sidste rum inden man går i seng. Det skal være funktionelt og driftssikkert, men også æstetisk og smukt. Et flot og velfungerende badeværelse er med til, at dagen starter og slutter på bedste vis. Med VVS Østerbro får du en samarbejdspartner, som sørger for at lytte til dine ønsker og behov, samt leverer et resultat, der afspejler dette. Vi leverer altid et stykke håndværk vi er stolte af, derfor kan du trygt lægge dit projekt i vores hænder.

Vores fagmænd og -kvinder har høje krav om funktionalitet og service, men vi ved også, hvor vigtigt rummet er for kunden. Derfor sørger vi for at holde en tæt kundedialog, så der bliver taget højde for alle kundens behov og æstetiske ønsker. Skal du have et nyt badeværelse? Måske ved du lige præcis, hvordan det skal se ud? Vi kan føre dine visioner ud på badeværelset. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os og få råd og vejledning. Vi kan naturligvis også reparere eller udskifte det gamle inventar, hvis det er i stykker.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs østerbro badeværelse badekar

Professionel installation

Hos VVS Østerbro kan du være sikker på, at der bliver sørget teknikken. Vi sørger for, at badeværelsesinventaret fungerer optimalt. Vi ved, at man ikke kan bruge et flot badeværelse til noget, hvis teknikken bag ved ikke virker. Derfor installerer vi badeværelsesinventar, så det står fast, holder tæt og fungerer. Med vores mange år under bæltet kan vi garantere funktionsdygtigheden af vores arbejde, derudover gør vi også brug af anderkendte og professionelle materialer. Det er bl.a. kvalitetsmærker som Hansgrohe, Gustavsberg og Ifö. Det er materialer, som vi tør stå inde for, men vi lytter naturligvis også, hvis du har bestemte ønsker om mærker og modeller.

Valg af bad og/eller bruser

Et bad er ikke kun et spørgsmål om sanitetsforhold, men også om afslapning og selvforkælelse. Et badekar er en måde, hvorpå man kan bruge badeværelset til at slappe af i. Hvis badeværelset er stort, så har du plads til at vælge både en bruser og badekar, hvilket kan gøre badet ekstra luksuriøst. Hvis pladsen er mindre, så skal der oftest vælge mellem bruser eller badekar. De to ting kan også kombineres, så man kan tage brusebad i badekaret. Vi kan levere og installere et bredt udvalg af badekar bl.a. hjørnebadekar og siddebadekar, samt de luksuriøse modeller som spabad og boblebad.

vvs østerbro badeværelse bruser
vvs østerbro badeværelse væghængt toilet

Istandsættelse af badeværelset

Badeværelset er et vådrum og derfor er der mange retningslinjer, som bør følges, for at det ikke går galt. Man bør derfor altid have en professionel installatør eller reparatør til at reparere badeværelset. Ved at vælge VVS Østerbro, får du et så billigt vandforbrug som muligt, samt undgår dyre vandregninger. Vi rykker hurtigt ud og reparerer eller udskifter de ødelagte elementer. Hvad end det er et løbende toilet eller en dryppende vandhane. Vi kan også afkalke cisterne eller reparere lækagerne på vandrørene. Uanset opgaven, gør vi os umage med at løse den til punkt og prikke, så vi kan levere et velfungerende badeværelse, som opfylder alle krav.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud